Transskribering

Oversættelse

Legaliseret oversættelse

Tolkning

Transskribering

Korrekturlæsning

Transskribering – omsæt lyd til tekst

Vi bruger udelukkende professionelle og erfarne transskribenter som brænder for at give dig den bedste kvalitet. Vi omsætter lydfiler, video, film, interviews, konferencer, foredrag, oplæg, podcasts, møder, skoleopgaver o.l. til tekst.

Alle de detaljer du ønsker dig

Vores transskribenter skriver det ned, som høres, derfor garanterer vi, at det er en eksakt gengivelse af de detaljer, som du ønsker. Vi benytter nøjagtig afkodning, angiver linjenummerering og markering af pauser. Der tages konsekvent højde for tøven, afbrydelser, grin mv.  Vi indsætter tidskodning – for at holde styr på utydelige passager og for at markere de forskellige personer og dialekter som høres. 

Kvalitet tager tid

Det er et manuelt og tidskrævende arbejde, og det er ikke unormalt, at vores transskribenter bruger flere timer på en fyldestgørende transskribering af et interview, som måske kun varer 15 minutter. Det betyder også, at prisen er forskellig, afhængig af om det er fra dansk til dansk eller et fremmedsprog. 

Inden du bestiller transskribering, kan det være en god ide at overveje hvor mange detaljer du ønsker nedskrevet. Jo flere informationer der er med, jo bedre, men kvalitet tager tid. Lad os sammen finde den bedste løsning for dit produkt.

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere uddybning om de emner, vi deler?

Tilmeld dig nu og udvid din viden!