Hvem er BE communication?

En dynamisk virksomhed hvor tilfredshed er i fokus

BE communication er et oversættelsesbureau, som blev grundlagt i 1997 og som siden 2009 har været ledet af mig, Tina Nurby. Jeg sidder ved roret og nyder kontakten med kunder og leverandører og sætter en ære i at have lige så tilfredse leverandører som kunder.

“Det er vigtigt at freelancere og virksomheder passer sammen. Freelancerne har et stort og indgående kendskab til de produkter, som beskrives i de tekster, der skal behandles og så er de sproglige genier, som lever og ånder for ord og sætninger.”

BE communication har igennem årerne opnået en fast stab af professionelle freelance modersmålsoversættere, beskikkede translatører, som er optaget i Dansk Erhvervs database, dygtige korrekturlæsere, skarpe transskribenter og lydstærke tolke.

En database, der på grund af stabilitet og det gode samarbejde og tilliden og fortroligheden imellem mig og freelancerne, har opbygget og fastholdt en stribe af gentagne kunder, som vi over tid på grund af indsats og konsekvent høj kvalitet i vores forretningsmæssige interaktioner, har opnået en solid og pålidelig forretningsrelation til. Vores kunder vender tilbage og fortsætter med at vælge vores tjenester på grund af den vedvarende kvalitet, tillid og pålidelighed, der er blevet grundlaget for vores vellykkede samarbejde.  

Jeg og mine freelancere er alle enige om at:

– være pålidelige og ærlige i vores forretningsmæssige forhold

– opbygge tryghed og fortrolighed, så du kan stole på os

– foretag regelmæssige opfølgninger for at sikre, at dine behov fortsat opfyldes

– være engageret i dine succeser

– have en hurtig og effektiv respons på forespørgsler eller bekymringer

Derfor udkommer BE communication også med et nyhedsbrev 4 gange om året, for at dele de positive succeser som du oplever, og dele udviklinger som sker inden for de sprog, lande og kulturer som BE communication tilbyder.

Jeg har også skabt et godt og stabilt netværk af gode professionelle samarbejdspartnere inden for webudvikling, SEO optimering og SEO tekster, virksomhedsfilm, video, lyd, grafisk produktion og tekstforfatning.

Ansat – hun er en rigtig kommanørd

BE communication har en ansat, nemlig Birgitte Engelbrechtsen.

Birgitte er tidligere selvstændig translatør, som drev eget firma i 21 år. Nu varetager Birgitte sproglige opgaver hos BE communication, dvs. hun sidder med oversættelse og korrektur (dansk/engelsk), særligt de juridiske, da det er en af hendes spidskompetencer. Hun læser korrektur, og at læse korrektur effektivt kræver en kombination af færdigheder, teknikker og omhyggelighed, og dem har Birgitte. Derfor vil du opleve at hun ofte læser korrektur for dig, men også de tekster jeg skriver i nyhedsbrevet og på hjemmesiden www.becommunication.dk

For at styrke din sproglige rejse

Har vi udviklet sider om de enkelte lande, som du kan drage fordel af. Sammen udvikler vi sprogsider, for at bringe dig værdifuld indsigt i de aktuelle tendenser inden for sprog og kommunikation. Det kan gavne dig i forhold til handel, og viden om kulturen i de respektive lande. Vi får vores viden ved at interviewe de modersmålsoversættere som bor i de respektive lande, som vi tilbyder oversættelsesservice til.

Du kan allerede nu læse om:

Engelsk

Fransk

Færøsk

Hollandsk

Spansk

Svensk

Tysk

Og, der er flere artikler på vej.

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere uddybning om de emner, vi deler?

Tilmeld dig nu og udvid din viden!