Hvem er vi?

BE communication formidler kontakt mellem firmaer og freelancere

Det er vigtigt, at freelancere og virksomheder passer sammen, og at freelanceren har stort indgående kendskab til de produkter, som beskrives i de tekster, der skal behandles. Alle de freelancere, der benyttes, er sproglige genier, som lever og ånder for ord og sætninger.

En dynamisk virksomhed

BE communication er et oversættelsesbureau, som blev grundlagt i 1997 og har siden 2009 været ledet af Tina Nurby. Tina elsker kontakten med kunder og leverandører og sætter en ære i at have lige så tilfredse leverandører som kunder.

BE communication har igennem årerne fået en fast stab af professionelle freelance modersmålsoversættere, beskikkede translatører, som er optaget i Dansk Erhvervs database. Bureauet samarbejder også med dygtige korrekturlæsere, skarpe transskribenter og lydstærke tolke. En database, der stadig bliver større og større i takt med, at virksomheden vokser.

Tina har også skabt et godt og stabilt netværk af gode professionelle samarbejdspartnere inden for webudvikling, SEO optimering og SEO tekster, virksomhedsfilm, video, lyd, grafisk produktion og tekstforfatning.

Ansat

BE communication har en ansat, nemlig Birgitte Engelbrechtsen.

Birgitte er tidligere selvstændig translatør, som drev eget firma i 21 år. Nu varetager Birgitte sproglige opgaver hos BE communication, dvs. hun sidder med oversættelse og korrektur (dansk/engelsk), særligt de juridiske, da det er en af hendes spidskompetencer. Hun læser korrektur og skriver artikler i nyhedsbrevet i tæt samarbejde med Tina.

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt