Hvem er vi?

BE communication formidler kontakt mellem firmaer og freelancere

Det er vigtigt, at freelancere og virksomheder passer sammen, og at freelanceren har stort indgående kendskab til de produkter, som beskrives i de tekster, der skal behandles. Alle de freelancere, der benyttes, er sproglige genier, som lever og ånder for ord og sætninger.

En dynamisk virksomhed

BE communication blev grundlagt i december 1997 og har igennem årerne fået en fast stab af professionelle freelance modersmålsoversættere, beskikkede translatører, som er optaget i Dansk Erhvervs database. Dygtige korrekturlæsere, skarpe transskribenter og lydstærke tolke. En database, der stadig bliver større og større i takt med, at virksomheden vokser.

Tina Nurby / indehaver

Siden overtagelsen i 2009 har Tina Nurby oparbejdet et solidt samarbejde med professionelle oversættere, translatører, transskribenter, korrekturlæsere og tolke, så de i dag passer til virksomhedens profil og kunder.

Hun har udvidet virksomhedens serviceydelser fra oversættelsesopgaver til også at indbefatte transskribering og tolkning. Hun har også skabt et godt og stabilt netværk af gode professionelle samarbejdspartnere inden for webudvikling, SEO optimering og SEO tekster, virksomhedsfilm, video, lyd, grafisk produktion og tekstforfatning.

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Søndergade 30
6520 Toftlund
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt