Kundecase

Oversættelse af tekster til kinesisk

Hun fik bogen oversat til engelsk og korrekturlæst for at nå et større marked

Og for at få det bedst mulige produkt valgte hun også at få den oversatte engelske tekst korrekturlæst af en indfødt englænder. Her faldt valget helt naturligt på Tina Nurby og BE communication. Hun kendte nemlig Tina i forvejen fra et kursus, hvor Tina havde hyret Susanne til at undervise 12 kvinder i tarot i sine lokaler i Aabenraa.

Susanne Taylor – Danmarks førende videnskvinde inden for Tarot & Astrologi

På Pilgrimsrejse med Susanne Taylors tarotkort

Susanne er oprindeligt uddannet zoneterapeut, og hun har altid været meget interesseret i alternativ behandling og i det spirituelle. Hun opdagede også tarotkort og blev med det samme tiltrukket af kortenes farver, deres billeder og ikke mindst deres symbolik og fandt ud af, at hun med fordel kunne beskæftige sig med både tarotkort og astrologi. De to ting passede godt sammen. Hun begyndte at undervise på aftenskole, og de mange spørgsmål, hun fik fra sine elever, fik hende til at gå med tanker om at skrive en bog.

Det blev det også til – faktisk blev det til hele to tarotbøger “Tarot Kort og godt” i 2002 og “Læg Kortene på Bordet” i 2006. Ved siden af forfatterskabet har Susanne også medvirket i radio- og Tv-programmer, som f.eks. For lækker til love og Til middag hos. Hun tilbyder også arrangementer for firmaer, og du kan finde hende på de sociale medier og i ugeblade.

Susanne fortæller
Som forlægger og selvudgiver ser jeg ikke, at mit tarotsæt kan sælges i flere tusind oplag på dansk i Danmark.  Markedet er for smalt, og det danske sprog ligeså. Det er meget dyrt at markedsføre tarotkort på egen hånd, når der ikke står et anerkendt forlag i ryggen til at få budskabet ud på de sociale medier.

Derfor forventer jeg mig, at jeg med den engelske version vil kunne nå ud til et bredere og større publikum. Hele verden taler engelsk, og de kan nemt oversættes til andre sprog. Min kollega Lone Segerlin, som har illustreret kortene, har på nuværende tidspunkt en aftale med et australske forlag, der har lovet at læse bogen. Forlaget er:  https://blueangelonline.com/oracle_cards.html. Både Lone og jeg er klar til at tage det næste step ud i verden.”

Om Sjælens Ressourcer – En guide til Pilgrimskortene

Pilgrim kommer af det latinske ord Peregrinos, der egentlig betyder en fremmed. En pilgrim beskrives som en person, der har en dyb længsel efter at vandre i naturen og vender blikket indad. En pilgrim kan vandre alene eller gå med andre, indtil man når frem til et fysisk mål. Målet kan være en kirke, et tempel, en synagoge, en moské og en hvilken som helst hellig bygning eller et særligt energifelt på Jorden.

For en pilgrim bliver den ydre rejse således en rejse indad.

Tarotskolen.dk og Susanne Taylor

Susanne Taylor er – trods det udenlandsk klingende navn – dansker og bosat i Danmark. Hun har været aktiv i mere end 30 år inden for alternativ -spirituel vækst og personlig udvikling. Uddannet zoneterapeut, reikihealer og fengshui konsulent. Hun er en efterspurgt tarotmester, astrolog og underviser.

Hun giver private konsultationer og rådgiver selvstændige erhvervsdrivende. Susanne Taylor har medvirket i flere tv-udsendelser ved flere lejligheder. Hun har gennem årene skrevet stjernetegn for flere ugeblade og har i en årrække været astrologisk skribent for verdens største modemagasin ELLE. Desuden skriver Susanne om tarotkort for ugebladet Ude & Hjemme.

Du kan kontakte Susanne på mail: info@susannetaylor.dk. Du er også velkommen til at slå på tråden på tlf. nr.: +45 50 900 418

 

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere uddybning om de emner, vi deler?

Tilmeld dig nu og udvid din viden!