Transskribering

Oversættelse

Legaliseret oversættelse

Tolkning

Transskribering

Korrekturlæsning

Transskribering – tale til tekst

Med præcis og korrekt transskribering fra BE communication kan du få omsat tale til tekst med nøjagtigt det detaljeringsniveau, du har brug for. Kontakt os i dag, og få et godt tilbud på professionel transskribering.

Har du brug for transskribering af et interview? Skal du have skrevet samtalen fra det vigtige møde ned som tekst? Eller har du brug for at få skrevet undertekster på din video, eller vil du tilbyde dine lyttere en tekstversion af din podcast? 

Der kan være mange grunde til at få omsat tale til tekst, ligesom der kan være forskellige behov for, hvor detaljeret transskriberingen skal være.

Transskribering med den rigtige detaljeringsgrad

Har du brug for undertekster til en video, som skal lægges på nettet, er det vigtigt, at detaljeringsgraden på underteksten hele tiden afpasses til tempoet i videoen. For tekst og tale skal gerne følges ad hele tiden – og det skal være nemt at nå at læse hver enkelt undertekst, inden der skiftes til den næste. 

Omvendt er det meget vigtigt, at alle detaljer – både tøven, afbrydelser og grin – er angivet præcist og korrekt, hvis der er tale om en transskribering, der skal bruges i f.eks. en retssag. Eller at alle kommentarer, fra andre i lokalet, til det der bliver sagt, kommer med, hvis transskriberingen skal danne grundlaget for en juridisk kontrakt mellem to firmaer.

Så uanset hvilken detaljeringsgrad du har brug for i din transskriberingsopgave, kan den leveres med præcis de informationer, du behøver. Vi indsætter tidskoder, markerer utydelige passager og angiver, hvem der siger hvad – samt tager højde for dialekter og andre sproglige detaljer.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi kan håndtere mange forskellige lydformater

Som sådan stilles der ingen krav til, hvilket format du har gemt dine optagelser i. Vi transskriberer lige så gerne fra en lydfil, du har optaget på telefonen som fra en video- eller studieoptagelse.

Det vigtigste for os er, at det der bliver sagt, er til at høre klart og tydeligt. Så skal vi ikke genhøre den samme passage alt for mange gange for få den nedskrevet korrekt.

For transskribering er manuelt arbejde, og det kan nemt tage timer at transskribere en optagelse på 15-20 minutter. For kvalitet tager tid. Derfor udarbejder vi altid et individuelt tilbud på hver enkelt opgave. Tilbuddet afhænger bl.a. af lydkvaliteten på optagelsen, hvilket sprog talen er på, samt hvilken detaljeringsgrad du ønsker på den transskriberede tekst.

Transskribering på flere sprog

Hos BE communication kan vi oversætte transskriberede tekster fra f.eks. dansk og til de sprog, der er behov for. På den måde kan du sikre dig, at alle har fået den fulde forståelse af det møde, I deltog i sammen.

Så bare kontakt os med det samme! 

Vi står altid til rådighed, svarer hurtigt, er grundige og opmærksomme og kan også tilbyde transskribering og oversættelse på sprog, som mange andre bureauer ikke tilbyder. 

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt