Kundecase

Oversættelse af tekster til kinesisk

BE communication hjalp Eva det sidste skridt

I slutningen af 2020 begyndte Eva at se sig om efter en korrekturlæser til bogen. Som hun siger: “Man kan jo ikke bare sende en bog ud i verden uden korrektur.” Valget faldt på BE communication.

Eva har under hele processen med bogen været tovholder på alle elementer og været med helt nede i detaljerne i tæt samarbejde med korrekturlæser Birgitte Engelbrechtsen.

Fra ingenmandsland til faglig bog om rejsen til bevidst lederskab

Eva Svane er forfatter til bogen Integreret Lederskab – med sjælens kraft

Hun begyndte sin rejse mod integreret lederskab i 2016, da hun sagde JA til, at hendes tre drenge dengang to på 13 år og en på 15 år kunne rejse til Spanien med deres far i to år. Det gav hende tid til at lytte til sin egen sjæl. Hun opsagde helt frivilligt samarbejdet, hun havde med mange virksomheder, solgte sit jordiske gods og tog ud på sin egen rejse. Hun var af sted i otte måneder i det, hun kalder ingenmandsland.

Rejsen førte til hendes opdagelse af de 7 nøgler til integreret lederskab, som låser op for, at du og jeg kan lede på en bæredygtig måde. De 7 nøgler genskaber kontakten til det integrerede lederskab – balancen mellem sind, krop og sjæl. 

Mod på forandring
Bogen henvender sig til ledere og til alle, der ønsker et nyt perspektiv på deres lederskab og har mod på forandring. Eva regner også selv med at få et nyt arbejdsliv, hvor hun fremadrettet i høj grad vil fokusere på at holde foredrag og uddanne ledere i at få sjælens kraft med i deres lederskab. Det bliver et nyt kapitel i hendes liv, som hun ser meget frem til.

Ifølge Eva er der brug for at kunne sætte alle vores ressourcer, sanser og værdier i spil, hvis vi vil være langtidsholdbare og kunne navigere i en tid, der er mere omskiftelig, usikker og kompleks end nogensinde før. Vores fundament er ganske simpelt ikke langtidsholdbart, hvis vi ikke navigerer efter vores sande værdier.

Evas bog er nu sendt til trykkeriet og udkommer den 29. juni 2021. Hun inviterer til boglancering kl. 17:00 i Baptistkirken i Roskilde.

BE communication vil selvfølgelig være til stede ved lanceringen.

Eva Svanes rejse

Hun fik ikke bare korrekturlæst sin bog – hun fik også en grundig sparringspartner med sans for de sproglige spidsfindigheder, som hun kunne snakke med om alt fra det rent sproglige til kommaer, orddelinger og afsnitsindrykninger. Eva kalder selv processen for både spændende og lærerig.

Til daglig er Eva selvstændig ledelsesrådgiver

Hun har 20 års erfaring som rådgiver og leder med speciale i forandringsledelse, coaching og organisationsudvikling, hvor hun arbejder med mennesker, som ønsker at udvikle sig personligt, samt virksomheder, som ønsker at bidrage med bevidst ansvarlighed og landtidsholdbar vækst.  

Du kan få en gratis og uforpligtende telefoncoaching om rejsen til integreret lederskab med Eva Svane. Hun kan kontaktes på tlf. 2141 2117 – 15 minutter for individer og 30 minutter for organisationer. Du finder Eva Svane på Krogvejen 8, 4130 Viby. E-mail: eva@evasvane.dk.

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere uddybning om de emner, vi deler?

Tilmeld dig nu og udvid din viden!