Oversættelse

Oversættelse

Legaliseret oversættelse

Korrekturlæsning

Sprogversionering

Transskribering

Tolkning

Oversættelse med modersmålsoversættere

Med erfarne modersmålsoversættere får du den absolut bedste kvalitet af din oversættelse. Det sikrer, at selv små sproglige nuancer ikke mistes i oversættelsen. Samt at oversættelsen er både læseværdig og let og flydende at læse på det sprog, teksten oversættes til. Det giver dig de bedste muligheder for at få det ud af oversættelsen, du har brug for. Kontakt os i dag, og få et tilbud på oversættelse med modersmålsoversættere.

Uanset hvor meget eller lidt tekst du har brug for at få oversat, er det vigtigt for dig, at den oversatte tekst giver læseren det bedste indtryk af dig og dit firma. Samt at dit budskab fremstår klart og tydeligt i et letlæseligt og fejlfrit oversat og formuleret sprog.

For falder læseren først over stavefejl, mærkelige formuleringer eller vendinger, som ikke har været brugt i mange år, sætter de hurtigt spørgsmålstegn ved både din tekst og dig som afsender.

Vælg en oversætter, du kan have tiltro til

Skal du have oversat en tekst til et sprog, som du måske ikke forstår et eneste ord af, er det klart, du er ude af stand til selv at tjekke kvaliteten af oversættelsen.

Derfor er du nødt til at stole på, at den oversætter, du har valgt, har styr på både ordvalg, grammatik og hvilke nutidige vendinger der bruges på det pågældende sprog i dag.

Det kræver en erfaren, pålidelig og pligtopfyldende oversætter, som ånder og lever for at formidle alle sproglige detaljer mellem det sprog, der oversættes fra (kildesproget), og det sprog, der oversættes til (målsproget). Også dem, som står mellem linjerne.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Udvalgte modersmålsoversættere

Det får du med modersmålsoversættere. De har så at sige fået sproget ind med modermælken, kender hver en afkrog af det og har oftest altid elsket at skrive, oversætte og formidle. Samtidig har de et stort kendskab til kildesproget, som sikrer, at alle ord bliver oversat korrekt med den rigtige betydning.

Modersmålsoversætterne er udvalgt ud fra deres passion, tekstmæssige færdigheder. De er punktlige og overholder altid deadlines og andre aftaler til punkt og prikke.

De er oftest også bosat eller opholder sig regelmæssigt i det pågældende land, hvor sproget tales i hverdagen. Derfor er de altid opdateret på de nyeste sproglige udviklinger.

Det er din garanti for, at den oversættelse du får, formidler dit budskab på den bedst tænkelige måde.

Hvad kan du få oversat?

I praksis kan vi oversætte alle former for tekster. Lige fra helt korte SoMe-opslag til Facebook, LinkedIn og så videre over brugsvejledninger og artikler og til store kataloger og bøger.

Vi kan også hjælpe med SEO-tekster på de respektive sprog. Det kan være svært at få oversat dem korrekt hos et traditionelt oversætterbureau. For ved oversættelsen skal der anvendes det korrekte søgeord, og det er ikke nødvendigvis det naturlige førstevalg at oversætte til. Derfor risikerer du nemt at få en oversættelse uden SEO-mæssig værdi, hvis du vælger et oversætterbureau, som ikke kender til SEO.

Vi kan også håndtere juridiske tekster, som f.eks. købsaftaler, samarbejdskontrakter og ansættelseskontrakter. Samt meget tekniske og akademiske tekster, hvor det er vigtigt, at den faglige terminologi er 100 % korrekt og på plads. Endelig har du mulighed for at få foretaget legaliserede oversættelser hos BE communication.

Fordele ved at bruge os

  • Du får oversættelser af høj kvalitet til yderst rimelige priser.
  • Du får et tæt engageret samarbejde med en professionel samarbejdspartner.
  • Du får en høj grad af service og fleksibilitet samt fuld diskretion.
  • Du får sikkerhed for levering til aftalt tid.

Så uanset hvilken type tekst du har brug for at få oversat, kan vi klare opgaven for dig.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på oversættelse mellem de sprog, du har behov for.

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt