Kundecase

Oversættelse af hjemmeside tekster

Samarbejde på tværs

Vi kan sende en kort briefing af sted til Tina – mere behøver vi ikke for at få et tilbud. Tina har en god forståelse for branchen, så vi kan lynhurtigt få et tilbud til vores kunder.” Henrik Lindegaard, BYRO.

For os i reklamebranchen er det et must, at tingene går hurtigt, og det er samtidig rart for vores kunder, at de ikke skal kontakte flere forskellige oversættelsesbureauer.

 

BYRO – et digitalt bureau, som kalder tingene ved deres rette navn

Når man er kunde hos BYRO, er man sikret en komplet løsning. Det digitale markedsføringsbureau med kontorer i Padborg og Sønderborg er nemlig både specialister i onlinemarkedsføring og design af hjemmesider. Dermed får kunderne en markedsføringsstrategi og et visuelt layout på nettet, hvor design, indhold og teknologi arbejder tæt sammen for at give den ønskede effekt. Det, bureauet, som blev stiftet i 2014, beskriver som ”design forelsket i teknologi”.

Stavemåden af deres firmanavn siger det hele: BYRO staves, som det udtales, nemlig [byˈʁo], og ikke på den fransk-importerede, nu danske måde. Det er nemlig det, man får med BYRO – et digitalt bureau, som kalder tingene ved deres rette navn.

Som Henrik Lindegaard fra BYRO siger:

“Tina er gennem sine dygtige oversættere garant for et godt produkt, som vi som mellemled kan stå inde for. Vi hører gentagne gange fra vores kunder, at der er styr på fagtermerne, og det er rigtigt vigtigt for dem. Og så følger Tina op på sine tilbud, hvilket betyder, at vi også får det gjort. En win-win-løsning for alle parter.

Og så er det selvfølgelig et plus, at BE communication er et lokalt firma, så hvis vi skal mødes og snakke en opgave igennem, er det rigtigt nemt.”

Et godt udgangspunkt for en anderledes samtale!

Tina: “Ja, selvfølgelig valgte jeg Henrik fra BYRO. Vi kendte hinanden igennem netværk, og jeg må sige, at jeg slet ikke var i tvivl, da jeg skulle vælge et nyt firma til at opdatere og forny design og udtryk for BE communication. Henrik Lindegaard er skarp på så mange punkter, og hans team kom med gode forslag til design og udtryk.

De fik endda overtalt mig til at skifte logo, en beslutning, som inden da slet ikke havde været i mine tanker, da det gamle logo er tatoveret på min ene ankel. Men, som en fra temaet sagde, du får da bare en ny tatovering, og hvis folk spørger, er det jo en god indgangsvinkel til en samtale.

For et halvt år siden tog samarbejdet mellem BE communication og BYRO endnu en drejning, da jeg igen fik brug for markedsføringsbureauets serviceydelser. De gennemgik teksterne med henblik på søgeoptimering og har været med som tekstforfattere på nogle af teksterne. Og jeg er vild med resultatet. Birgitte og jeg holder øje med, om teksterne passer ind i BE communications stil og ånd, og BYRO har fokus på kundernes behov. 

BYRO – Asylvej 13, 1. 1 sal, 6400 Sønderborg – Hermesvej 15, 6330 Padborg. + 45 719 99719 byro@byro.dk

Vi skaber dit brand og laver din markedsføring.

 

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere uddybning om de emner, vi deler?

Tilmeld dig nu og udvid din viden!