Kundecase

Andreas Dirksen

En ”nicheopgave” 

Plusbog og BE communication i samarbejde om at nå kunderne på den anden side af Øresund

Andreas Dirksen
Tidligere CEO & partner – Plusbog.dk ApS

Gad vide, hvordan det gik ham, efter han solgte Plusbog DK og Plusbok AB?

 – hurtig og professionel handling er to essentielle

   punkter, hvor BE communication leverer.

 

Andreas Dirksen
Tidligere CEO & partner – Plusbog.dk ApS – I dag medejer af SignUp Academy ApS, sammen med Mette Fruensgaard og 3 ejerledere. 

For en del år siden hjalp BE communication Andreas Dirksen tidligere CEO & partner hos Plusbog med, at finde egnede kandidater til det svenske sprog. Det foregik således, at BE communication stillede en oversætter til rådighed, som testede den respektive kandidats kommunikative egenskaber inden for sproget. Kandidaten testes ved at få tilsendt en dansk tekst, som skulle oversættes til svensk på et professionelt og højt fagligt niveau. Efterfølgende gennemgik oversætteren så den oversatte tekst, og Plusbog fik derefter skriftlig feedback om resultatet.

Det indledende samarbejde mellem Plusbog og BE communication startede med, at virksomheden skulle have løst nogle opgaver i forbindelse med korrektur på deres svenske side samt reservering af domænenavne i forskellige lande. Dette skulle vise sig at blive begyndelsen på et anderledes og spændende samarbejde de to virksomheder imellem.

Tina Nurby – ejer af BE communication udtaler:

Traditionelt set har arbejdsgangen for BE communication været, at vores kunder sender materiale, som så skal oversættes eller korrekturlæses, for derefter at få det tilbage i korrekt redigeret stand. Derfor var samarbejdet med Plusbog en smule anderledes end det, vi er vant til, men samtidig sjovt og spændende. Samarbejdet med Andreas var på alle måder en fornøjelse.” 

Fakta om Plusbog.dk Plusbog.dk er en fordelsklub med bøger. Virksomhedsinfo: Plusbog.dk ApS, Brovej 20 A, 8800 Viborg
CVR 30 57 66 91 – www.plusbog.dk

Gad vide, hvordan det gik Andreas, efter han solgte Plusbog DK og Plusbok AB?

September 2022. For en lille uges tid siden tog jeg mod til mig og sendte en mail til Andreas, og hans respons kom prompte. Han ville da gerne høre nærmere, men han var lige i London. Så efter et par dage fik jeg fat i ham over telefonen. En kort, men spændende samtale. Min nysgerrighed gik på, om han havde medbragt den tilgang til at teste kandidater eller partnere, som han benyttede hos Plusbog DK, i sit nuværende arbejdsliv, eller han havde fået andre metoder, som var bedre?

Andreas: “Åh ja! Det er en helt anden type virksomhed, jeg driver i dag! Her har jeg ikke længere ansatte, lønmodtagere, fordi SignUpAcademy.com er drevet via partnerskaber. Jeg er stadig direktør, men mine partnere er iværksættere, virksomhedsejere, som ejer en andel, og det betyder, at vi tænker som én – og det giver et mere ligeværdigt samarbejde, et win-win-partnerskab.

“Det fungerer bedre for mig, fordi de har iværksættermindsettet, er selvkørende og bidrager med den kompetenceværdi, de er gode til. De er fleksible og mennesker, der godt kan lide at have flere bolde i luften. Deres kompetencer bliver brugt til fulde, og vi er typisk koblet sammen med hvert vores forretningsben. Det er helt anderledes, end da jeg var direktør på Plusbog, hvor jeg havde 20 ansatte. Her var der medarbejdersamtaler og andre ansvar, ikke fordi det var en dårlig periode, tværtimod, men det var helt anderledes. For mig er det her sjovere, og jeg udvikler forretningen via partnerskaber i stedet for ansættelser. Dem vi entrerer med får jo også en lille del – en ejerandel, som giver noget på den lange bane.”

“Vi er åbne for at tage flere ind, og når vi kan se, at behovet er der, og vi begynder at mangle Manpower til det, så sætter vi processen i gang, skal det være en rådgiver eller konsulent mere, og så går vi ud og finder dem. Her er LinkedIn guld værd – 26.000 følgere, hvor vi får meget respons. Mette har 3.500 følgere. Vores virksomhed drives jo på den måde, at vi heller ikke behøver at mødes fysisk – hver anden fredag mødes vi fysisk og afstemmer, lægger strategier. Resten af tiden sidder vi derhjemme eller i udlandet, men mødes online hver morgen. Det sparer lokaler og transport, og på den måde finder vi nye partnere over hele landet.”

Så hold øje med Andreas Dirksen og hans LinkedInprofil og hjemmeside: Virksomhedsinfo: SignUp Academy ApS, Heden 14 B, 9520 Skørping. www.signupacademy.com – E-mail: Andreas Dirksen. ad@signupacademy.com

 

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt