Kundecase

Oversættelse af tekster til kinesisk

Det startede i 2015

” Vi har haft et langvarigt samarbejde med BE communication, og de leverer altid høj kvalitet til fair priser. Jeg er rigtig glad for vores samarbejde og meget tilfreds. De har igennem årerne oversat både eksportdokumenter, marketings-materiale, labels til vores produkter og E-bøger mv. på mange sprog, derfor var jeg slet ikke i tvivl, da Tina spurgte, om hun måtte dele vores historie”. Søren Thomsen, BioCare.

BioCare Copenhagen / DSM samarbejder med badmintonstjernen Viktor Axelsen

 

Søren Thomsen, Chief Executive Officer i BioCare Copenhagen A/S
(et datterselskab under DSM Nutritional Products)

Viktor Axelsen har i samarbejde med BioCare Copenhagen designet en række kosttilskud, som blandt andet omfatter rene ekstrakter fra frugt & grønt + probiotika der kan erstatte den hjemmelavede smoothie. Planen er, at Viktor vil markedsføre produkterne både i Europa og Asien i et tæt samarbejde med BioCare / DSM.

BioCare samarbejder med Viktor Axelsen omkring udvikling og salg af kosttilskud i blandt andet Kina til forbrugere, som har særlig fokus på en sund & aktiv livsstil, og som samtidig ønsker at styrke kroppens immunforsvar. Og det betyder, at Søren Thomsen her i 2020 tog fat i os for at oversætte E-bog, Powerpoints og labels til kinesisk, faktisk helt nøjagtigt til mandarin.

“Jeg blev rigtig glad Da Søren fra BioCare takkede ja til, at jeg måtte dele historien om deres samarbejde med Viktor Axelsen. For en kundecase er ikke kun er en god reference, det er også et tillidsspørgsmål.” Tina Nurby, BE communication. 

Fakta om BioCare Copenhagen A/S / DSM

Er grundlagt i 2012 og placeret på Ole Maaløes Vej 3, 2200 København N, Danmark. Det er idag et datterselskab under DSM Nutritional Products.

BioCare Copenhagen A/S er en dansk biotekvirksomhed med fokus på mikroorganismer til mave-tarm problemer, infektioner samt til regulering af immunforsvaret.  Virksomheden er baseret på forskning og udvikling fra Rigshospitalet og blev stiftet i januar 2012. BioCare Cph. har udviklet en række produkter indenfor kosttilskud, medicinsk udstyr, samt fødevarer til særlige medicinske formål, der sælges under private label gennem et internationalt forhandlernetværk i mere end 55 lande. I 2017 blev BioCare opkøbt af DSM International BV, der blandt andet er verdens største udbyder af vitaminer.

I løbet af de sidste 8 år har BioCare Copenhagen haft en hurtig og betydelig international vækst og selskabet har modtaget Børsens Gazelle-pris for hurtig vækst i 2016, 2018 og 2019. Virksomheden har opnået en meget stærk markedsposition på flere europæiske markeder inkl. . det danske marked med en markedsandel på næsten 70% inden for probiotiske kostilskud.

 

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt