Korrekturlæsning

Oversættelse

Legaliseret oversættelse

Tolkning

Transskribering

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning

Der skal ikke mange fejl til i en tekst, før du taber troværdighed hos læseren. For tekst er som et par briller. Det er først, når de er fedtede, du kan se, du har dem på. Så volder teksten problemer, tager det hurtigt fokus fra dit budskab og underminerer læserens tillid til dig som afsender. Så bestil korrekturlæsning af dine tekster og vær sikker på, at intet spænder ben for, at dit budskab når igennem til din læser.

Vidste du, at en tekst, som er nem at læse, samtidig virker mere rigtig. Fordi det er let at forstå, hvad der står, og der ikke er nogen sproglige detaljer, læserens hjerne skal tænke over.

Samtidig viser videnskabelige undersøgelser, at tekster, som er svære at forstå, gør afsenderen mindre troværdig i læserens øjne.

Fejlfri tekster fremmer forståelsen – også på nettet

Derfor er det ekstra vigtigt, at din tekst er helt fri for fejl – både grammatiske fejl samt stave- og slåfejl.

Hvis teksten står på nettet, er det faktisk endnu vigtigere med korrekturlæsning. For er der mange fejl i teksten, går der ikke længe før, læseren klikker væk fra siden og i stedet finder en anden tekst, som er nemmere at læse. Måske hos din konkurrent.

Derfor skal du lade andre læse korrektur på din tekst

Selvfølgelig kan du godt læse korrektur på dine egne tekster. Men tit stirrer du dig blind på dine egne fejl – eller ved måske ikke, at de rent faktisk er fejl.

Samtidig har du svært ved at forholde sig objektivt til teksten, ligesom du nemt mister overblikket, fordi du godt ved, hvad der skal stå – eller burde stå. Eller også sørger indsigtens forbandelse for, at du glemmer vigtige – og måske grundlæggende – detaljer, som gør teksten uforståelig for andre.

Derfor bør du få andre til at læse korrektur på din tekst. Både for at få fanget alle fejlene og for at sikre, at teksten rent faktisk er til at forstå.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Professionel korrektur – både på papir og digitalt

Det opnår du ved at lade en af vores professionelle korrekturlæsere gennemgå din tekst. Vi læser og finder alle former for:

  •   Grammatiske fejl
  •   Stave- og slåfejl
  •   Uklare formuleringer

Og andre meningsforstyrrende fejl i teksten.

På den måde sikrer vi, at teksten bliver fejlfri og sproglig korrekt, så den er nem at læse for andre.

Vi kan håndtere korrektur i alle digitale formater, ligesom vi også kan læse korrektur på papir med rigtige korrekturtegn og det hele.

Vi kan også læse en ekstra korrektur på teksten, når den er sat op i slutformatet. Her kan der tit opstå fejl i orddelingen, ligesom der ved et uheld kan forsvinde ord og måske hele afsnit under opsætningen.

Vi kan både læse korrektur på jeres hjemmeside, i et dtp-program eller i et prøvetryk fra trykkeriet.

Korrektur på mange sprog

Ud over dansk korrektur tilbyder vi også at læse korrektur på andre sprog. Vores professionelle modersmålsoversættere kan gennemgå tekster, du enten selv har oversat eller har fået andre til at oversætte for dig.

Det giver dig en ekstra sikkerhed for, at teksten er flydende og korrekt på det pågældende sprog. Det giver ekstra ro i maven – især hvis oversættelsen er på et sprog, du ikke selv forstår.

Få et tilbud på din korrekturopgave

Korrektur er en investering i din troværdighed – og i forhold til at miste den, koster korrekturen mindre, end du tror.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på din korrekturopgave.

Så er du sikker på, at sproget i dine tekster fremstår korrekt.

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere uddybning om de emner, vi deler?

Tilmeld dig nu og udvid din viden!