Tolkning

Oversættelse

Legaliseret oversættelse

Tolkning

Transskribering

Korrekturlæsning

Tolkning

Skal forretningsmødet foregå på et sprog, du ikke kender? Eller har dine udenlandske gæster brug for lægehjælp, men taler ikke dansk eller engelsk? Uanset dit behov for tolkning kan vores dygtige, politiregistrerede tolke sørge for fuld forståelse for alle parter. De kan både simultantolke, tolke via telefonen og møde op og tolke på stedet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på jeres tolkeopgave.

Foregår samtalen på et fremmedsprog, du ikke forstår?

Så er der brug for en tolk, som både kan forstå det sprog, der tales, og kan oversætte det fejlfrit til et sprog, du forstår. Og omvendt. Uden at det virker forstyrrende eller forsinkende på samtalen.

Det kaldes simultantolkning og er utroligt imponerende at opleve i praksis.

Tolkning til alle behov

Det kan bruges i et hav af situationer, lige fra en afhøring i retten over forretningsmødet med jeres nye udenlandske samarbejdspartnere og til f.eks. et lægebesøg.

Det er alt sammen situationer, hvor der er behov for, at det, der bliver sagt, bliver oversat korrekt, så selv det, der bliver sagt mellem linjerne, går klart og tydeligt igennem. Begge veje.

Professionelle politiregistrerede tolke

Det kræver utroligt dygtige tolke, som har et indgående kendskab til både det sprog, de tolker fra, og det, de tolker til. Og som ofte også har stor indsigt i de pågældende landes og steders skikke, brug og traditioner. Den viden kan der tit være brug for i en samtalesituation. Især når ironi og det, som bliver sagt mellem linjerne, skal formidles korrekt mellem sprogene.

Derfor anvender vi udelukkende eksaminerede, professionelle tolke med mange års erfaring. Det er tolke, vi er sikre på, kan skabe forståelse og kommunikation på tværs af alle sprogbarrierer. De fleste af vores tolke er også politiregistrerede, så de kan tolke for dig, hvis du skal i retten.

Sprogkombinationer

Vi har leveret professionel tolkeservice i mange år til både private, erhvervslivet og offentlige institutioner. Derfor har vi et stort netværk af tolke, vi kan trække på. Vi leverer til de fleste sprog. Kontakt os, så ser vi, om vi kan hjælpe.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på netop den form for tolkning, du har brug for. Vores tolke kan tolke både ved personligt fremmøde, via telefonen eller noget helt tredje.

Så skal alle parter nok forstå, hvad der bliver sagt.

Har du specielle ønsker, kontakt os endelig, vi finder den helt rigtige løsning til netop dine behov!

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere uddybning om de emner, vi deler?

Tilmeld dig nu og udvid din viden!