Kundecase

Aabenraa kommune

Praktikant løftede opgave

Aabenraa Bibliotekerne og BE communication fandt fælles løsninger. Med et nyt projekt under vingerne havde Aabenraa Bibliotekerne allieret sig med BE communication for at få flere unge til at få gode oplevelser i skønlitteraturens verden.

Projektet hed ”Droppet ud? Tjek ind i et litterært fællesskab”. 

Per Andreas Christiansen

Kommunikationskoordinator & tovholder for læring
AABENRAA BIBLIOTEKERNE  

Det var en del af den større national kampagne ”Danmark Læser.” Projektet var et samarbejde mellem Unge i Centrum på IBC og Aabenraa Kommune. Til hjælp til realiseringen af projektet havde Aabenraa Kommune fået tildelt 255.000 kr. af Kulturministeriet.

Den indledende forbindelse   

Det var igennem netværkskonceptet “Ny I By”, at Per Andreas Christiansen fra Aabenraa Bibliotekerne fik kontakt til BE communication. ”En af mine kolleger var med i ”Ny I By” i Aabenraa Kommune. Det var Tina Nurby fra BE communication også, da hun dengang lige var flyttet til Aabenraa.” fortæller Per. Da han nævnte overfor sin kollega, at de skulle bruge et firma, som kunne redigere film, kom kollegaen i tanke om BE communication og de ydelser, firmaet kunne levere.  

Samarbejdet mellem Aabenraa Bibliotekerne og BE communication skulle munde ud i nogle informationsfilm, der skulle dokumentere projektet til gavn for andre kommuner. Praktikant Galina Jørgensen fik til opgave at stå for redigeringen, som blev yderst positivt modtaget.

Per udtalte ”Prisen var klart et parameter for os – filmene var en del af dokumentationen for Aabenraa Kommunes Danmark Læser-projekt, og her fungerede det fint, at vi selv filmede med håndholdt iPad, og Galina klippede det sammen. Det var et super stykke arbejde, Galina lavede for os.”

Fakta om Aabenraa Bibliotekerne

Aabenraa Bibliotekerne har afdelinger i Aabenraa, Bov, Felsted, Rødekro og Tinglev samt Arena Aabenraa. Den samlede åbningstid er 525 timer om ugen, heraf 154 timer med betjening. I 2017 kom godt 347.000 borgere på Aabenraa Bibliotekerne, og de lånte 362.000 bøger, dvd’er og cd’er m.m.  Hertil kommer udlån af musik, film, spil, lydbøger, ebøger og aviser, som borgerne har downloadet eller streamet. Bibliotekets hjemmeside aabenraabib.dk havde i 2017 221.000 besøgende. Der er 36 ansatte på Aabenraa Bibliotekerne. 

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt