Kunderne siger

Vi har ofte anbefalet BE communication

” Gennem hele BE communications levetid har vi benyttet dem til oversættelse af turismerelaterede tekster til tysk, engelsk, svensk og hollandsk samt i mindre grad til norsk, fransk og italiensk. Oversættelserne er blevet leveret hurtigt, og det er min fornemmelse, at oversætterne har godt fat i forståelsen af det danske sprog.

Har der været tvivlstilfælde, er vi blevet gjort opmærksom på det og har fået valgmuligheder. Der er også blevet gjort opmærksom på stavefejl i de danske tekster.

Blandt opgaverne har været TopCamp Magazine (dele heraf), Top Attraktioners fællesbrochure (dele heraf) samt hjemmesiderne for begge disse. Tidligere har BE communication oversat guiden “Snapseruten” til tysk og svensk samt guiderne “Fiskeri i Limfjorden” og “Limfjordsoplevelser” til tysk for os.

Som hovedregel har vi været godt tilfredse med BE communications arbejde, og vi har ofte anbefalet BE communication til vore samarbejdspartner.”

Morten Strange, Top Attraktioner

Det hele værd

“Min oplevelse er helt klart, at det har været hele tiden værd at få det gjort ordentligt, da det er vigtigt, at alle tre nationaliteter forstår produktbeskrivelserne 100 %. Og set i lyset af hvor mange mennesker der var involveret, er det nærmest magisk, at det lykkedes!”

“Vi fortsætter med at benytte BE communication.”

Andemors Verden, Line Marie Wibroe

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere uddybning om de emner, vi deler?

Tilmeld dig nu og udvid din viden!