• Tina Nurby - Din professionelle kommunikationspartner
  Tina Nurby - Din professionelle kommunikationspartner

En dynamisk virksomhed

BE communication blev grundlagt i december 1997 og har igennem årerne fået en fast stab af professionelle freelance modersmålsoversættere, translatører, tekstforfattere, korrekturlæsere, og tolke. En database der stadig bliver større og større i takt med, at virksomheden vokser. Og ikke mindst en masse gode samarbejdspartnere.

Tina Nurby/indehaver

"Med en baggrund som social- og sundhedsassistent, kontorassistent og freelance skribent, hvor jeg har skrevet artikler, foretaget interviews og været redaktør, bestyrelsesmedlem samt boganmelder for forskellige tidsskrifter og foreninger, valgte jeg i 2009 at købe virksomheden BE communication af min søster, Bettina Eriksen, hvis initialer er bevaret i virksomhedsnavnet.

Siden overtagelsen har jeg revideret nettet af freelancere, så de i dag passer til virksomhedens profil og kunder. Jeg har udvidet virksomhedens serviceydelser fra oversættelsesopgaver til også at indbefatte tolkning og tekstforfatning. 

- og så har jeg oparbejdet et godt og stabilt netværk af gode professionelle samarbejdspartnere."

BE communication formidler kontakt mellem firmaer og freelancere

Du vil altid opleve personlig service og højt engagement, uanset om du skal have løst en lille, eller en større opgave. Og det er uanset om du bruger os en gang imellem, eller som fast leverandør. Vi brænder alle for at give dig den bedste kvalitet og service. 

BE communication formidler kontakt mellem firmaer og freelancere og kan tilbyde oversættelse på næsten alle sprog. Det er især vigtigt at freelancere og virksomheder passer sammen, og at freelanceren ved noget om produkter som beskrives i tekster, der skal oversættes.

Du og din opgave er altid i centrum

Din opgave er i sikre hænder hos os – vi ved nemlig, hvad det betyder, at kommunikationen fungerer optimalt på tværs af landegrænser og kulturforskelle. Alle vores freelancere er sproglige genier. De lever og ånder for ord og sætninger. 

Vi har altid en freelancer på standby – klar til at løse din opgave

Og vi er specialister i at få det til at lykkedes

  • BE Communication © 2007-2019
  • Bjerggade 2
  • DK-6200 Aabenraa
  • Mob.: (+45) 26 74 53 00
  • CVR/UST: DK32426506