Kundecase

Oversættelse af tekster til svensk

En ”nicheopgave” 

Plusbog og BE communication i samarbejde om at nå kunderne på den anden side af Øresund

Det indledende samarbejde mellem Plusbog og BE communication startede med, at virksomheden skulle have løst nogle opgaver i forbindelse med korrektur på deres svenske side samt reservering af domænenavne i forskellige lande. Dette skulle vise sig at blive begyndelsen på et anderledes og spændende samarbejde de to virksomheder imellem.

Hurtig og professionel handling er to essentielle

   punkter, hvor BE communication leverer.

 

Andreas Dirksen
Tidligere CEO & partner – Plusbog.dk ApS

BE communication hjalp Plusbog med at finde egnede kandidater til det svenske sprog. Det foregik således, at BE communication stillede en oversætter til rådighed, som testede den respektive kandidats kommunikative egenskaber inden for sproget. Kandidaten testes ved at få tilsendt en dansk tekst, som skulle oversættes til svensk på et professionelt og højt fagligt niveau. Efterfølgende gennemgik oversætteren så den oversatte tekst, og Plusbog fik derefter skriftlig feedback om resultatet.

Tina Nurby – ejer af BE communication udtaler…

Traditionelt set har arbejdsgangen for BE communication været, at vores kunder sender materiale, som så skal oversættes eller korrekturlæses, for derefter at få det tilbage i korrekt redigeret stand. Derfor var samarbejdet med Plusbog en smule anderledes end det, vi er vant til, men samtidig sjovt og spændende. Samarbejdet med Andreas var på alle måder en fornøjelse.” 

Fakta om Plusbog.dk 

Plusbog.dk er en fordelsklub med bøger, hvor du sparer 50-90% på selv de nyeste titler. I de første 5 år efter opstarten oprettede mere end 180.000 kunder oprettet et Plusmedlemskab, og Plusbog.dk har modtaget Børsens Gazellepris for størst i vækst. Målet er at nytænke hele bogklubkonceptet og blive Skandinaviens største bogklub og Plusbok.se i Sverige er allerede en realitet. I dag beskæftiger Plusbog.dk 20 super engagerede medarbejdere på kontorerne i Viborg, København og London.

Virksomhedsinfo:
Plusbog.dk ApS, Brovej 20 A, 8800 Viborg
CVR 30 57 66 91 – www.plusbog.dk

Vi har altid en freelancer på standby - klar til at løse en opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

+45 26 74 53 00  /  be@becommunication.dk

BE communication

Besøg os

Skibbrogade 11, 2.
6100 Haderslev
Tlf. 26 74 53 00
CVR: DK32426506

Quick links

Om os

Sprog

Priser

Kontakt