BE communication løser opgaver for en række større og mindre erhvervsvirksomheder og privatpersoner

Vores kunder er geografisk fordelt over hele Danmark og i udlandet.

Indenfor: Kommunikation, finans, handel, detail, PR, business, sociale medier, IT, jura, turisme, reklame, presse, media, marketing, produktion, teknik og miljø etc.

Et gensidigt givende samarbejde!

"Det vigtigste for os er oversættelsens kvalitet, derfor skal oversætteren ikke bare have gode sprogkundskaber, men skal også have en god teknisk forståelse."

Citat: Sheena Andersen, Confirmity, assessment teknikker.

Læs mere

Cimbria er en af verdens førende producenter inden for forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn og frø i stigende grad andre produkter. Hovedkvarter: A/S Cimbria, Cimbia House - 7700 Thisted. Web: www.cimbria.dk

Når du vælger at lade BE communication løse din oversættelsesopgave, får du en lang række fordele:

 • Du får oversættelser af høj kvalitet til yderst rimelige priser
 • Du får et tæt engageret samarbejde med en professionel samarbejdspartner
 • Du får en høj grad af service og fleksibilitet samt fuld diskretion
 • Du får sikkerhed for levering til aftalt tid

Vi bruger udelukkende modersmålsoversættere, kun derved opnår du den bedste kvalitet. Vores erfarne oversættere sprogbehandler din tekst, så den fremstår optimalt på det nye sprog, og vi afleverer altid den oversatte tekst i et layout, der ligger så tæt på originalteksten som muligt, medmindre du har specielle ønsker.

BE communication’s arbejdsgange. Når du vælger BE communication og vælger at sende en tekst til oversættelse, har vi visse procedurer. De er med til at sikre dig den bedste kvalitet og spare tid for begge parter.

At oversætte litteratur - det (u)muliges kunst eller et muligt håndværk

 

Sandt er det i hvert fald at oversættelse byder på mange problemer og vanskeligheder, både af sproglig og kulturel art, og måske er det netop derfor oversættelse er så fascinerende og udfordrende.

"Globaliseringen har gjort, at forskellige kulturer med den hastigt voksende teknologi nemmere støder sammen. Spørgsmålet er altså ikke, hvorfor eller om vi skal og kan oversætte litteratur. Globalisering er ikke mulig uden oversættelser, uden litterære oversættelser - sådanne oversættelser bidrager til, at vi bedre kan forstå hinanden."

Citat: Merete Birkelund, Lektor, Ph.d. Aarhus Universitet.

Du kan finde teksten af Merete Birkelund til temaet "Globalisering og oversættelse" her

  • BE Communication © 2007-2016
  • Callesensgade 18
  • DK-6200 Aabenraa
  • Mob.: (+45) 26 74 53 00
  • CVR/UST: DK32426506