Hvorfor skal du lade andre læse korrektur?

Jo mere du arbejder med teksten, desto vanskeligere bliver det at se objektivt på den. Langt de fleste mister overblikket og evnen til at finde selv de mest iøjnefaldende fejl – det allerbedste vil være at lade et par friske øjne tage over.

Sprogrevision og korrekturlæsning af originaltekst

En professionel korrekturlæser gennemgår og retter hele teksten.

Vi finder de grammatiske fejl, stavefejl og slåfejl, der måtte være. På den måde sikrer vi dig, at teksten bliver fejlfri og sproglig korrekt.

Vi leverer altid et dokument med rettelserne og kommentarer – lige til godkendelse. Hvis du ønsker et dokument med rettelserne implementeret, klarer vi også det!

Ekstra gennemlæsning udført af en professionel modersmålsoversætter

Når din tekst er blevet opsat i et færdigt dokument (eksempelvis PDF, InDesign, Photoshop, på en hjemmeside osv.), kan det være en god idé at få den gennemlæst en ekstra gang.

Der kan opstå slåfejl under opsætningen. Hvis teksten ligeledes er blevet opsat i et fremmedsprog, kan der opstå fejl i orddelingen. Derfor er det en fordel, at en modersmålsoversætter gennemlæser teksten. På den måde opnår du den bedste kvalitet og sikrer, at sproget fremstår korrekt.

Når din tekst fremstår fejlfri og korrekt – signalerer det professionalisme og kvalitet.

Det er en mindre investering – men måske den vigtigste og afgørende faktor, der gør, at kunden netop vælger dig frem for dine konkurrenter

    • BE Communication © 2007-2019
    • Bjerggade 2
    • DK-6200 Aabenraa
    • Mob.: (+45) 26 74 53 00
    • CVR/UST: DK32426506