Hurtig og professionel

  ”Hurtig og professionel handling er to essentielle punkter hvor BE communication leverer.”

Læs artiklen her

Andreas Dirksen 
CEO & partner - Plusbog.dk ApS

Virksomhedsinfo:
Plusbog.dk ApS, Brovej 20 A, 8800 Viborg, CVR 30 57 66 91 - www.plusbog.dk


Mange tak

"Tilfredsstillende arbejde til rimelig pris".

Med venlig hilsen Det lille Rejsebureau A/S Tlf. 56956785, Lilly Pedersen.


Tak

"BE communication har været super gode til at guide os i forbindelse med design af vores brochure og visitkort". Et fint forløb med konstruktivt oplæg, flot design. – opfølgning på kommentarer til endeligt layout og aflevering alt sammen til aftalt tid og rimelig pris". Tak.

Carl E Andersen, Ce-Tec A/S


Vi kan varmt anbefale BE communication

"Gennem mange års erfaring har vi erfaret, at BE communications arbejdsform er værdifuld da de har udført vore opgaver til stor tilfredshed".

"Vi kan varmt anbefale BE communications ekspertise".

Mona Skannerup, Mil-tek Danmark A/S


Vi har ofte anbefalet BE communication

" Gennem hele BE communications levetid har vi benyttet dem til oversættelse af turismerelaterede tekster til tysk, engelsk, svensk og hollandsk samt i mindre grad til norsk, fransk og italiensk. Oversættelserne er blevet leveret hurtigt og det er min fornemmelse, at oversætterne har godt fat i forståelsen af det danske sprog".

"Har der været tvivlstilfælde, er vi blevet gjort opmærksom på det og har fået valgmuligheder. Der er også blevet gjort opmærksom på stavefejl i de danske tekster".

"Blandt opgaverne har været TopCamp Magazine (dele heraf), Top Attraktioners fællesbrochure (dele heraf) samt hjemmesiderne for begge disse. Tidligere har BE communication oversat guiden "Snapseruten" til tysk og svensk samt guiderne "Fiskeri i Limfjorden" og "Limfjordsoplevelser" til tysk for os".

"Som hovedregel har vi været godt tilfredse med BE communications arbejde og vi har ofte anbefalet BE communication til vore samarbejdspartner".

Morten Strange, Dansk Turismeudvikling

  • BE Communication © 2007-2016
  • Callesensgade 18
  • DK-6200 Aabenraa
  • Tel.: (+45) 70 27 05 30
  • Mob.: (+45) 26 74 53 00
  • CVR/UST: DK32426506